Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Агропромисловий комплекс

16 Квітня, 2024 р., 13:51
Роз’яснення механізму фінансової підтримки суб’єктів господарювання у 2024 році (дотації та субсидії на землі сільськогосподарського призначення, поголів’я корів та маточне поголів’я овець та кіз)
16 Квітня, 2024 р., 11:07
Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю АГРОФІРМА «НИВА+» повідомляє про заплановане застосування засобів захисту рослин.
05 Квітня, 2024 р., 16:47
З 27 березня по 17 квітня 2024 року «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» у співпраці з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay проводить набір представників мікро, малого та середнього бізнесу на освітній проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн». Старт навчання заплановано на 18 квітня 2024 року. Під час 10 вебінарів експерти з маркетплейсу Prom.ua та платіжного сервісу RozetkaPay поділяться експертизою у сфері електронної комерції: що необхідно, щоб стати підприємцем онлайн, як знайти постачальників для свого бізнесу, як правильно вибрати канали збуту, як працювати з асортиментом товарів, як приймати оплату онлайн, що підприємцю потрібно знати про фіскалізацію, як працювати з покупцем, щоб він став постійним клієнтом, інструменти, які спрощують життя підприємцю тощо. До участі запрошуються представники мікро, малого та середнього бізнесу, а також ті, хто тільки планує власну справу. Проєкт буде корисний для крафтових локальних виробників, майстрів, що виробляють власну продукцію тощо, та хочуть продавати її онлайн на всі регіони країни. З детальним описом проєкту, умовами участі, термінами реалізації та реєстрацією учасників можна ознайомитися за посиланням — https://business.diia.gov.ua/10-steps-to-onlinesales.
21 Березня, 2024 р., 11:31
Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Цей Порядок був затверджений у 2022 році, 16.08.22, постановою № 918.
06 Березня, 2024 р., 15:01
В умовах широкого застосування хімічних препаратів у сільському і лісовому господарстві все гострішою стає проблема охорони і захисту бджіл від отруєнь. Інтенсивне застосування пестицидів, особливо на медоносних культурах, може призвести до масової загибелі бджіл та інших корисних комах, які є запилювачами цих рослин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора