Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальний захист

15 Березня, 2023 р., 12:46
ПОСИЛАННЯ: https://bf.in.ua/
15 Січня, 2022 р., 12:07
Міністерство культури та інформаційної політики України реалізує інформаційну кампанію «Україна без бар’єрів». Цей проєкт покликаний популяризувати у суспільстві культуру безбар’єрності як філософію гідності та прийняття. Його ключова мета – підвищення обізнаності маломобільних груп населення про свої права та можливості їх реалізації, а також забезпечення толерантного ставлення до таких груп з боку суспільства.
07 Грудня, 2021 р., 11:56
       6 грудня 2021 року відбулось розширене засідання координаційної ради  з  питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Подільської міської ради Подільського району Одеської області. На засідання ради були запрошені: староста сіл Липецьке, Олександрівка, Казбеки; голови квартальних комітетів.
08 Жовтня, 2021 р., 15:58
Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров‘я Подільської міської ради Подільського району Одеської області інформує про  отримання фінансування з державного бюджету для виплати всіх видів державної допомоги  –  для одержувачів дитячих допомог та компенсацій за поточний жовтень місяць,  а для одержувачів житлових субсидій та  готівкових пільг - за минулий вересень місяць. Кошти в повному обсязі одразу були перераховані на Ваші банківські рахунки.
06 Жовтня, 2021 р., 11:25
 Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров‘я Подільської міської ради Подільського району Одеської області інформує про внесення змін до Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю.
17 Серпня, 2021 р., 14:39
Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради проведено підбір та організована група дітей, які потребують особливої соціальної уваги у кількості 6 дітей, яких 16 серпня 2021 року направлено до ТОВ «Оздоровчо – профілактичний комплекс «Планета здоров’я» Львівської області, м.Трускавець, вул. Суховоля, 61. Направлення дітей до вищезазначеного закладу здійснюється за рахунок коштів державного бюджету. І оздоровча зміна проводиться із 17 серпня 2021 року до 06 вересня 2021 року включно, де вони будуть брати участь у виховних, патріотичних, оздоровчих, розважально-ігрових програмах, спортивних змаганнях, всеукраїнських фестивалях, набувають досвіду громадської діяльності та спілкування з однолітками з різних адміністративно територіальних одиниць України.
26 Липня, 2021 р., 13:23
30 липня у світі відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми. У лексиконі сучасного українського суспільства усе частіше вживається термін «трафікінг» або ж «торгівля людьми». Здавалося б, людство давно забуло про явище работоргівлі, яке більшість з нас асоціюють з давньою та середньовічною історією – кріпацтвом, «чорним рабством» та іншими подібними явищами. Проте, як свідчать факти, работоргівля є  цілком сучасною реалією, чиє існування має потужне економічне підґрунтя. Ця проблема має глобальний характер, адже постраждати від торгівлі людьми може людина будь-якого віку, статі, походження, з будь-якою освітою і рівнем достатку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора