Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДССПтаОЗ Подільської міської ради інформує про  отримання фінансування з державного бюджету для виплати всіх видів державної допомоги

Дата: 08.10.2021 15:58
Кількість переглядів: 345

Фото без описуДепартамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров‘я Подільської міської ради Подільського району Одеської області інформує про  отримання фінансування з державного бюджету для виплати всіх видів державної допомоги  –  для одержувачів дитячих допомог та компенсацій за поточний жовтень місяць,  а для одержувачів житлових субсидій та  готівкових пільг - за минулий вересень місяць. Кошти в повному обсязі одразу були перераховані на Ваші банківські рахунки.

       Доцільно зауважити, що вже дуже скоро розпочнеться опалювальний сезон і після отримання інформації від житлово-комунальних підприємств міста, від Державної податкової служби, від Пенсійного фонду – буде проведено нарахування житлових субсидій і пільг на опалювальний сезон в автоматичному режимі.

       Але, існують деякі умови, які Ви, як одержувачі коштів державної програми, повинні виконувати!

       Нагадаємо, що субсидія не призначається, якщо органом соціального захисту населення отримана інформація про наявність простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг у сумі більше 340 гривень. 

       Одержувачі  готівкових пільг при наявності такої заборгованості по оплаті за послуги будуть автоматично переведені на безготівкову  форму одержання пільг.

 

      Тому, пропонуємо провести звірку з вашими постачальниками  послуг, переконатися, що у вас відсутня прострочена заборгованість, щоб у подальшому  не отримати неприємну новину - вам відмовлено у призначенні субсидії  чи  пільги у готівковій формі.

 

      Також, нагадуємо про те, що до департаменту обов‘язково треба звернутися тим одержувачам  житлових субсидії:

-  у яких відбулися зміни у складі зареєстрованих осіб у житловому приміщенні – Ви прописали або навпаки  виписали когось з членів сім‘ї;

- Ви або член Вашої сім‘ї  зробили будь-яку покупку вартістю більше  50 тисяч гривень (це квартира, будинок, транспортний засіб, земельна ділянка, валюта та інші товари і послуги);

-  оформили банківський депозит у сумі понад 100 тисяч гривень.

       Про такі факти Ви зобов‘язані негайно повідомляти органи соціального захисту населення для можливості своєчасного проведення перерахунку розміру субсидії і попередження виникнення переплати Вам державних коштів.

       Консультації по питанням призначення субсидій, пільг та державних допомог за телефоном (066) 175-40-32.

 

       Бажаємо всім міцного здоров‘я  і  тільки добрих новин.

 

Директор Департаменту                                    А.А. Перепелиця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора