Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

  6 грудня 2021 року відбулось розширене засідання координаційної ради  з  питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми

Дата: 07.12.2021 11:56
Кількість переглядів: 399

       6 грудня 2021 року відбулось розширене засідання координаційної ради  з  питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Подільської міської ради Подільського району Одеської області. На засідання ради були запрошені: староста сіл Липецьке, Олександрівка, Казбеки; голови квартальних комітетів.

Засідання пройшло за наступним порядком денним:

Питання 1. Про роботу з питань запобігання та протидії домашньому насильству та

насильству за ознакою статі структурними підрозділами та організаціями, установами Подільської міської ради протягом 2021 року.

        Питання 2.  Звіт про роботу координаційної ради з питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Подільської міської ради Подільського району Одеської області за 2021 рік.

         Питання 3 Про затвердження плану роботи координаційної ради з питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Подільської міської ради Подільського району Одеської області на 2022 рік.

        З доповідями виступили всі відповідальні особи суб’єктів взаємодії з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі. Засідання пройшло продуктивно всі доповідачі на прикладах, статистичних даних, інформували  про проведену роботу за 2021 рік, ознайомили присутніх на засіданні зі змінами в кримінальному кодексі та інших нормативних документах. Обговорено взаємну співпрацю  та   кроки, щодо попередження домашнього насильства в сім’ї, проведення спільних заходів з питань запобігання та протидії домашньому насильству, що допоможе запобігти цьому вкрай невтішному явищу.                  

 

Директор Департаменту                                                             А.А.Перепелиця

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора