Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 листопада 2021 року відбулося  засідання виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області

Дата: 25.11.2021 17:08
Кількість переглядів: 394

Фото без опису25 листопада 2021 року відбулося  засідання виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області.
Засідання відбулося під головуванням Подільського міського голови Анатолія Іванова.

 Про роботу з питань дотримання законодавства про працю та зайнятість населення на території громади за 9 місяців 2021 року доповіла т.в.о. начальника управління економічного розвитку та інвестицій Радковська Ірина. Дане питання викликало жваве обговорення серед членів виконкому. Подільський міський голова Анатолій Іванов цікавився показниками зайнятості населення, динамікою їх змін, кількістю робочих місць та обговорював з присутніми шляхи покращення ситуації. 
Розглядалися питання Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування та земельних відносин; служби у справах дітей; управління освіти; фінансового управління; управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області та інші.
Під час засідання було розглянуто 24 питання: 
надання, подовження, скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами; утворення комісії з інвентаризації водних та лісових об’єктів комунальної та державної власності; затвердження переліку об’єктів поточного ремонту на 2021 рік на території Подільської міської громади; видачу ордерів на знесення зелених насаджень; розгляд протоколів про адміністративні порушення; внесення змін до штатного розпису структурних підрозділів управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області та інші.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора