Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?"

05 Вересня, 2023 р., 11:28
Сором, відчуття провини, самотності, неспроможності — це можливі наслідки тривалого стресу. Початок навчального року може посилювати ці стани, і зараз діти особливо потребуватимуть нашої підтримки.
05 Вересня, 2023 р., 09:09
«Ти як?» Із цим запитанням Олена Зеленська звернулася до українців через Програму ментального здоров'я і закликала кожного чесно відповісти насамперед самому собі. А водночас з’ясувати, що допомагає нам триматися, навіть коли сил триматися вже немає.
01 Вересня, 2023 р., 15:35
Цього року «Ти як?» та команда фахівців доклали руку до того, аби «перший дзвоник» не був сигналом про стрес — ні для дітей, ні для батьків. 1 вересня психологи Світлана Ройз, Катерина Тімакіна та Ілія Єлісей Касторних провели спеціально розроблені уроки для учнів 1-11 класів на тему підтримки ментального здоров’я та навичок піклування про себе. Відсьогодні вони доступні для перегляду на сервісі MEGOGO у розділі «MEGOGO Освіта».
01 Вересня, 2023 р., 15:33
Прокидаємося вранці з готовністю гори звернути, а вдень вже накриває по повній. Це емоційні гойдалки, і хто тільки на них не гойдався.
31 Серпня, 2023 р., 16:44
Якось ми говорили про те, що допомагає нам відволікатися від тривожних думок, і зупинилися на тому, що немає єдиного вірного способу — хтось починає прибирати, хтось танцює, а хтось іде дихати повітрям. Ми відпускаємо важкі думки в русі.
30 Серпня, 2023 р., 12:58
Ми часто чуємо «у мене якась апатія», «мене накриває депресія…», та чи правильно розуміємо ці терміни? Чи знаємо, у чому різниця? Чи можемо відрізнити сильну втому від хвороби?
29 Серпня, 2023 р., 11:55
Початок навчального року змушує усіх нас хвилюватися, і це нормально. Адже до стресових умов додаються новий режим, взаємодія дітей з однолітками та вчителями, адаптація до нових уроків, а ще багато питань безпеки. Усе це потребуватиме додаткових зусиль і може стати ще одним джерелом стресу. Як з цим справлятися, поговоримо на першому уроці 1 вересня.
28 Серпня, 2023 р., 14:06
Де знайти межу між болем і задоволенням, чи можна вилікувати дофамінову залежність і як замінити нездорову звичку здоровою. Гостею подкасту «Простими словами» цього тижня стала Анна Лембке — докторка медичних наук, авторка бестселера про компульсивні залежності «Дофамінове покоління».
28 Серпня, 2023 р., 14:04
Кому дзвонити, коли зле? Яку лінію краще обрати? Це справді безкоштовно? Хочемо більше розповідати про лінії психологічної допомоги та звикати відкриватися, коли емоції б’ють через край.
25 Серпня, 2023 р., 13:15
Скоро до школи, і в реаліях сьогодення з’являється значно більше пунктів, про які треба подбати. Найважливіший з них — безпека дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора