Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

14 Серпня, 2023 р., 13:51
Держпраці завершила проведення інформкампанії з державного ринкового нагляду, яка була направлена на підвищення обізнаності користувачів продукції, а також виробників, імпортерів та розповсюджувачів щодо вимог надання на ринку продукції, що підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту ліфтів та компонентів безпеки для ліфтів.
14 Серпня, 2023 р., 13:46
Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці повідомляє:
14 Серпня, 2023 р., 13:44
Голова Держпраці Ігор Дегнера у прямому ефірі Суспільного розповів про мету інформкампанії «Виходь на світло» та чому важливо розвивати в суспільстві культуру оформлення трудових відносин.
02 Серпня, 2023 р., 11:08
У 2022 році трудове законодавство України зазнало значних змін, які пов’язані, в першу чергу, з введенням на території нашої країни правового режиму воєнного стану. Для адаптації роботодавців та працівників до нових реалій встановлені тимчасові правила трудових відносин, які діятимуть лише на час війни.
01 Серпня, 2023 р., 16:08
1 серпня Держпраці розпочинає широку інформаційну кампанію «Виходь на світло!», спрямовану на підвищення обізнаності та підтримку у сфері працевлаштування.
13 Липня, 2023 р., 08:42
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:
13 Липня, 2023 р., 08:41
На початку березня 2022 року був схвалений закон “Про особливості трудових відносин у період воєнного стану”. Як зауважують у Держпраці, з ним до сьогодні чітко не ознайомлені працівники, і навіть деякі роботодавці. Що змінилось із нашою роботою, розповів УНН голова Державної служби України з питань праці Ігор Дегнера. Після початку воєнного стану був запроваджений мораторій на здійснення перевірок на підприємствах. «Це рішення мало дати бізнесу в тій чи іншій мірі адаптуватися до безпекових і законодавчих змін, хоча ми розуміємо, що на 100% адаптуватися неможливо», – каже голова Держпраці Ігор Дегнера.
06 Липня, 2023 р., 16:46
У літній період для Південного регіону України характерна підвищена температура навколишнього середовища (35 0С і вище). Цей фактор може суттєво ускладнювати роботу працівникам приватних та державних установ. У даний проміжок часу доцільно застосовувати превентивні міри, що дозволять мінімізувати можливі ризики та забезпечать максимально комфортні умови праці.
06 Липня, 2023 р., 16:42
Запрошуємо усіх бажаючих на вебінар присвячений темі "Праця неповнолітніх: гарантії, пільги, вимоги до роботодавців", який відбудеться 07 липня о 10:00.
28 Червня, 2023 р., 15:37
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанси «Прямої телефонної лінії»:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора