Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальна інформація для внутрішньо переміщених осіб

13 Липня, 2023 р., 16:35
Мінсоцполітики розробило низку нововведень. Згідно з ними допомога надаватиметься тим, хто найбільше її потребує. Певним категоріям ВПО виплати призначатися не будуть.
03 Липня, 2023 р., 11:26
В умовах воєнного стану українцям за кордоном спрощено доступ до державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС)
21 Червня, 2023 р., 10:26
Громадські організації «Невидима» та «Голос ромні» запрошують жінок пройти курси перекваліфікації. Учасниці з-поміж ВПО, з інвалідністю, з сільської місцевості, одинокі або багатодітні матері, а також ромські жінки матимуть можливість здобути нові професії. Про це повідомляє Дія.Бізнес.
08 Червня, 2023 р., 15:44
Громадяни України, які вимушені тимчасово проживати за кордоном у зв’язку з військовою агресією рф, отримали можливість надсилати заяву про призначення (поновлення) пенсії за допомогою поштового зв’язку.
06 Червня, 2023 р., 11:09
У зв`язку з військовою агресією російської федерації проти України, введенням воєнного стану,
05 Червня, 2023 р., 13:58
З 1 червня процедуру отримання ваучерів на освіту спрощено. Про це йшлося на міжвідомчій нараді з питань працевлаштування та професійного навчання внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук, яка відбулася 2 червня.
29 Травня, 2023 р., 08:31
Для внутрішньо переміщених медиків порядок працевлаштування в інший заклад охорони здоров’я такий же, як і в разі звичайного працевлаштування, повідомляють у Міністерстві охорони здоров’я.
10 Травня, 2023 р., 16:26
Українці, які тимчасово виїхали у безпечні регіони країни та втратили звʼязок зі своїм сімейним лікарем, мають можливість отримати електронний рецепт на ліки. Для цього їм не потрібно укладати чи мати активну декларацію з сімейним лікарем, інформують у Міністерстві охорони здоров’я України.
10 Травня, 2023 р., 09:28
Пенсійний фонд автоматично призначить житлові субсидії на неопалювальний період для більшості домогосподарств, які отримували субсидію в попередньому опалювальному сезоні. Це можливо за умови, якщо не змінилися дані про майновий стан чи склад родини.
05 Травня, 2023 р., 10:31
Постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2023 № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах» передбачено під час реалізації експериментального проекту безкоштовне надання на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» соціальних послуг, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора