Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4 жовтня у мікрорайоні «Залізничників» було проведено захід «ЕКОДЕСАНТ: ЗРОБИМО НАШЕ НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ЧИСТІШИМ».

Дата: 05.10.2023 10:04
Кількість переглядів: 86

4 жовтня у мікрорайонФото без описуі «Залізничників» було проведено захід «ЕКОДЕСАНТ: ЗРОБИМО НАШЕ НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ЧИСТІШИМ».

Саме у цьому куточку нашого міста знаходиться одна з найбільших зелених зон громади. Багато років це лісове насадження було місцем відпочинку подільчан, а вчителі проводили екскурсії та уроки природи для своїх учнів.

На жаль, сьогодні це чудове місце перетворилося у суцільне сміттєзвалище. Неодноразово проводилась інформаційна кампанія зі зверненнями до жителів тутешніх вулиць не викидати сміття до лісу, адже там є майданчики, де гуляють дітки.

Цією болючою темою пройнялися голова квартального комітету Маргарита Іванівна Реутова та окремі жителі вулиць Дачної та Запорізької. Вони й ініціювали проведення даної акції.

Організаторами вФото без описуиступили фахівці відділу інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин Петро Лютенко та Наталія Гребенюк.

Участь у проведені «Екодесанту» взяли представники Молодіжної ради, Подільського молодіжного центру «Loft» та просто активна молодь, працівники Подільської міської ради, ГО «ГР «Віра. Надія. Любов» та жителі вулиць Дачної та Запорізької.

Щиро дякуємо за допомогу в проведені акції КНП МОК «Чиста громада», Управлінню культури і туризму, Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я.

Ми всі хочемо жити у розвинутій європейській країні. Тому маємо пам‘ятати щодня - чистота навколишнього середовища залежить виключно від нас і окрім нас ніхто цього робити не буде. Кожен має починати із себе!

🇺🇦Поки наші незламні ЗСУ чистять українські землі від російської окупантської нечисті, ми маємо підтримувати чистоту нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора