Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Законодавчі акти щодо протидії торгівлі людьми, сексуальній експлуатації та насильства

25 Липня, 2023 р., 11:15
У межах інформаційної кампанії  до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який відзначатиметься 30 липня, Мінсоцполітики за підтримки проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» SURGe розпочало серію рекомендацій про те, як розпізнати потерпілих від торгівлі людьми та допомогти їм.
24 Липня, 2023 р., 16:12
Мінсоцполітики спільно з партнерами розпочинають інформаційну кампанію до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який відзначатиметься 30 липня.
10 Липня, 2023 р., 13:33
У зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні більшість громадян країни, переважно жінки з дітьми, вимушені були покинути територію своєї держави у пошуках прихистку, роботи, захисту на території інших держав тощо.
26 Квітня, 2023 р., 15:19
        З початку війни ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми значно підвищився. Це пов’язано з тим, що частина людей виїхала на тимчасове місце проживання до Європи, частина переміщена всередині держави, а значна кількість людей примусово вивезені на територію держави-агресора.
18 Жовтня, 2021 р., 10:21
       Сьогодні 18 жовтня   європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора