Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

05 Жовтня, 2023 р., 09:25
Учасники бойових дій мають право на усі види правничих послуг від системи безоплатної правничої допомоги від консультацій до представництва інтересів у суді.
27 Вересня, 2023 р., 10:58
Близькі родичі та члени сім’ї особи, зниклої безвісти за особливих обставин, мають право на отримання достовірних відомостей про місце перебування особи, зниклої безвісти за особливих обставин, обставини її загибелі / смерті, місце поховання, якщо воно відоме.
21 Вересня, 2023 р., 12:00
Люди з низьким доходом мають право на усі послуги системи БПД, зокрема на безоплатну вторинну правничу допомогу (БВПД).
21 Вересня, 2023 р., 11:10
До системи БПД можна звернутися для розвʼязання різних життєвих питань у правовий спосіб.
13 Вересня, 2023 р., 09:08
Внутрішньо переміщені особи (ВПО) можуть отримати безоплатно усі види правничих послуг від системи безоплатної правничої допомоги (БПД): від консультацій і юридичної інформації до послуг з представництва їхніх інтересів у судах та інших державних органах, а також допомогу в складенні документів для звернення до суду.
04 Вересня, 2023 р., 15:17
Що робити, коли факт є — а документів про це немає? Вони втрачені і відновити їх неможливо чи ніколи не видавалися і отримати їх немає змоги. 
08 Серпня, 2023 р., 08:11
3 серпня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення доступу до безоплатної правничої допомоги», положення якого передбачають, що  особи, постраждалі від торгівлі людьми, тепер належать до суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правничої допомоги.
04 Серпня, 2023 р., 09:19
Ми багато років проводимо правопросвітницьку роботу серед дітей та їхніх законних представників про право дітей на отримання безоплатної первинної та вторинної правничої допомоги.
14 Липня, 2023 р., 14:43
Безбар'єрність безоплатної правової допомоги — це її доступність для людей незалежно від їх матеріального, соціального статусу або місця проживання. Відсутність дискримінації та однаково якісне надання послуг для усіх клієнтів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора