Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

21 Вересня, 2023 р., 11:10
Японські працедавці суттєво збільшують зарплату співробітникам, які мають можливість працювати вдома. Таким чином керівники фірм економлять на офісних меблях та забезпеченні робочих місць.
13 Вересня, 2023 р., 16:58
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:
13 Вересня, 2023 р., 16:55
Друзі, ми раді повідомити вам про запуск нашого оновленого Telegram-каналу!
13 Вересня, 2023 р., 16:52
Запрошуємо на вебінар "Медичні огляди працівників як складова запобігання професійним захворюванням та травматизму на виробництві", який відбудеться 14 вересня о 11:00.
13 Вересня, 2023 р., 16:50
У рамках підписаного Меморандуму про співробітництво і партнерство між Південним міжрегіональним упарвлінням Державної служби з питань праці та Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області рекомендуємо суб’єктам господарювання, які здійснюють введення в обіг та розповсюдження видів продукції, зазначених в схемі-переліку, розміщеної на офіційному сайті Міністерства економіки України, вжити заходи для забезпечення відповідності характеристик вищезазначеної продукції вимогам законодавства в сфері державного ринкового нагляду.
14 Серпня, 2023 р., 13:51
Держпраці завершила проведення інформкампанії з державного ринкового нагляду, яка була направлена на підвищення обізнаності користувачів продукції, а також виробників, імпортерів та розповсюджувачів щодо вимог надання на ринку продукції, що підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту ліфтів та компонентів безпеки для ліфтів.
14 Серпня, 2023 р., 13:46
Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці повідомляє:
14 Серпня, 2023 р., 13:44
Голова Держпраці Ігор Дегнера у прямому ефірі Суспільного розповів про мету інформкампанії «Виходь на світло» та чому важливо розвивати в суспільстві культуру оформлення трудових відносин.
02 Серпня, 2023 р., 11:08
У 2022 році трудове законодавство України зазнало значних змін, які пов’язані, в першу чергу, з введенням на території нашої країни правового режиму воєнного стану. Для адаптації роботодавців та працівників до нових реалій встановлені тимчасові правила трудових відносин, які діятимуть лише на час війни.
01 Серпня, 2023 р., 16:08
1 серпня Держпраці розпочинає широку інформаційну кампанію «Виходь на світло!», спрямовану на підвищення обізнаності та підтримку у сфері працевлаштування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора