Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення та повідомлення

19 Травня, 2023 р., 09:52
Шановні мешканці Подільської міської територіальної громади!  КНП МОК «Чиста громада» запрошує на роботу:  🔹дорожніх робітників; 🔹озеленювачів. Додаткова інформація за номером:  +380 (99) 483-15-28  (04862) 2-24-53
17 Травня, 2023 р., 10:05
Під час перереєстрації транспортних засобів у зв’язку зі зміною їх власників, можна залишити наявні закріплені за транспортними засобами номерні знаки, за бажанням покупців таких транспортних засобів. 
15 Травня, 2023 р., 08:35
Мінреінтеграції підготувало відеоматеріали для інформування населення про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами.
12 Травня, 2023 р., 14:49
Міжнародна гуманітарна організація CARE Ukraine розпочинає реєстрацію на надання багатоцільової грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у Подільській громаді.
11 Травня, 2023 р., 10:30
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанси «Прямої телефонної лінії»:
10 Травня, 2023 р., 10:38
Зважаючи на високу загрозу для життя та здоров’я цивільного населення, спричинену збройною агресією проти України, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життя людей та з метою створення безпеки судноплавства, тимчасово, до скасування/припинення воєнного стану або видачі окремого розпорядження заборонено вихід (перебування) маломірних суден та інших плавзасобів флоту рибної промисловості для вилову водних біоресурсів у внутрішніх водоймах Одеської області.
09 Травня, 2023 р., 15:19
Шановні мешканці Подільської міської територіальної громади, підприємці, керівники підприємств, установ, установ та організацій, ОСББ! 
08 Травня, 2023 р., 14:28
Для України забезпечення населення якісною питною водою є однією із найбільш пріоритетних проблем. Ця проблема стосується як централізованого, так і децентралізованого водопостачання  і в Подільській територіальній громаді. Невідповідність питної води санітарно-епідеміологічним вимогам є основною причиною підвищення захворюваності серед населення на такі інфекційні захворювання, як вірусний гепатит А, дизентерія, черевний тиф, холера, ротавірусні інфекції, лептоспіроз тощо , а також хвороби, пов’язані з хімічним забрудненням води (водно-нітратна метгемоглобінемія, флюорози тощо). На жаль, заходи з покращення якості колодязної води у більшості випадків не забезпечують помітних зрушень.
08 Травня, 2023 р., 14:24
Використання води для пиття є однією з найважливіших потреб людини. Майже 14 млн. жителів України проживають у сільській місцевості. В основному для них головне джерело питної води є колодязь. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора