Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інвестиційна діяльність

25 Жовтня, 2023 р., 13:09
Запрошуємо Вас прийняти участь у БЕЗКОШТОВНОМУ ВЕБІНАРІ для агропідприємств, який відбудеться 26.10.2023 о 15:00 (за Київським часом), на тему:
25 Жовтня, 2023 р., 13:08
Вебінар ФРУ «Готовність компаній до експорту»
17 Жовтня, 2023 р., 11:34
Дайджест грантів та бізнес-можливостей для підприємців
04 Жовтня, 2023 р., 15:09
Об'єднання організацій роботодавців Одеської області долучається до ініціативи по розвитку місцевого підприємництва! Запрошуємо бізнес Одеської, Миколаївської та Херсонської областей взяти участь у Дні Бізнес Спільнот: Одеська Виставка Закупівель та Постачальників ООН, яка відбудеться 16 жовтня в Одесі. Організатори заходу Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine , Одеська обласна державна адміністрація,  United Nations in Ukraine та United Activities. Метою є підтримка місцевого бізнесу, активізація закупівель на місцевих ринках, підвищення обізнаності українських підприємств про практику закупівель ООН, а також розширення вибору постачальників для агентств ООН. Очікується, що у заході візьмуть участь близько 200 учасників: урядовці, представники ООН та бізнес спільноти. Крім презентацій про закупівлі ООН, на заході відбудуться панельні дискусії з агентствами ООН та підприємствами, які вже працювали з міжнародними організаціями. Також буде практична робоча сесія для допомоги підприємствам у реєстрації на платформі UN Global Marketplace. Завершить захід сесія нетворкінгу, під час якої представники агенцій ООН та бізнесу матимуть можливість поспілкуватися, обговорити свої потреби та пропозиції. Зареєструватися на захід можна за посиланням:  https://bit.ly/3LJEwFk 🇺🇦 Об'єднуємось заради майбутнього України!
29 Вересня, 2023 р., 10:47
Думаєте, що маркетинг лише витрачає гроші? Втомились від гучних обіцянок і красивих кейсів, які чомусь не працюють саме у Вас? Не вірите підрядникам і схильні вважати, що Вас всі хочуть лише обманути, взяти гроші й пропасти?
29 Вересня, 2023 р., 09:59
TradeMasterGroup за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) запрошує Вас долучитися до щорічної бізнес-конференції «DISTRIBUTION MASTER-2023: НОВА РЕАЛЬНІСТЬ-ВИКЛИКИ ТА РІШЕННЯ», що відбудеться 20 жовтня в Києві. На конференції Вас чекають:
07 Вересня, 2023 р., 08:17
За підсумками дев’ятої хвилі подачі заяв на гранти для ветеранів 17 переможців отримають кошти від держави на старт або розвиток свого бізнесу на 6,3 млн грн. Загалом від старту ветеранського компоненту грантової програми “Власна справа” переможцями стали вже 88 ветеранів та членів родин учасників бойових дій, які отримають гранти на 32 млн гривень.
30 Серпня, 2023 р., 15:49
У другій декаді вересня 2023 року стартує Програма «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED), що реалізується за підтримки Global Affairs Canada. Програмою передбачено надання грантів у розмірі до 40,0 тис CAD (канадських доларів), точна сума гранту визначатиметься Французькою гуманітарною організацією АСТЕD з урахуванням змісту проєкту, а також рівня організаційного розвитку партнерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора