Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров'я

07 Травня, 2024 р., 14:11
Умови, механізм виплати роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, а також її строки та розмір, визначено Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893 (далі – Порядок № 893). Суть програми полягає в працевлаштуванні людини з інвалідністю І або ІІ групи та облаштуванні для неї робочого місця. Після цього роботодавець може подати заяву про надання йому компенсації витрат за облаштування такого робочого місця.
03 Травня, 2024 р., 07:51
В сучасному світі принципи доступності та інклюзії набувають дедалі більшої актуальності оскільки вони визнають права та потреби людей, незалежно від їхніх фізичних, когнітивних або сенсорних відмінностей.
10 Квітня, 2024 р., 14:25
Центр відповідальної гри (RGC) як громадська спілка створений з метою розбудови в Україні дієвої системи заходів, спрямованих як на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, так і на подолання та мінімізацію її негативних наслідків.
03 Квітня, 2024 р., 17:03
 Громадська спілка «Бізнес інкубатор груп Україна» у партнерстві з компанією «Одеські інженерні мережі», Агенцією діджитал-маркетингу «Інвеб» та групою «Хард Лаб Акселератор» розробила чат-бот «Є-протез», на базі соціальної мережі Телеграм, для військових і цивільних, які постраждали від бойових дій російсько-української війни та отримали ампутації кінцівок.
03 Квітня, 2024 р., 17:00
До уваги внутрішньо переміщених осіб Подільської міської громади!
22 Березня, 2024 р., 16:36
                                                                                     НАДАВАЧАМ ПОСЛУГ БЕЗОПЛАТНОЇ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ  ВЕТЕРАНАМ
08 Березня, 2024 р., 12:06
Громадський рух «Всі разом!» презентує макети для білбордів та сітілайтів «Захищати сім’ю в Україні!». Які можна розміщувати на зовнішніх рекламних носіях у містах України.
20 Лютого, 2024 р., 15:22
Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Подільського району Одеської області (надалі Департамент) нагадує, що відповідно до Закону України від 28.02.1991 року №796-ХІІ "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (зі змінами) , для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та віднесені до категорій 1 (першої), 2 (другої), 3 (третьої - з урахуванням доходів), на території Подільської міської громади (м.Подільськ, с.Липецьке (поштовий індекс 66352), с.Олександрівка (поштовий індекс 66351) , с.Казбеки (поштовий індекс 66353) Подільського району) в поточному 2024 році забезпечено реалізацію права отримання безоплатних ліків та безоплатного зубопротезування (за винятком зубопротезування із дорогоцінних металів та прирівняних по вартості до них).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора