Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГВАРДІЯ НАСТУПУ

14 Лютого, 2023 р., 12:34
Створений як прикордонний підрозділ нового зразка. Його структура, система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, які стоять перед Україною. Основу заклали підрозділи Державної прикордонної служби, що виконували завдання в зоні бойових дій на сході нашої держави та мужньо протистояли російським агресорам. До складу підрозділу увійшли воїни, які першими зустріли ворога на кордоні, мужньо боронили Азовсталь, билися на Лиманському та Бахмутському напрямках, захищали держрубіж із країною-агресором. Для виконання завдань мобільний прикордонний загін має на озброєнні протитанкові й артилерійські розрахунки, групи аеророзвідки та розрахунки ПЗРК.
13 Лютого, 2023 р., 11:30
Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ.
13 Лютого, 2023 р., 11:22
На Одещині триває національна кампанія з рекрутингу для того, посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами.
06 Лютого, 2023 р., 08:13
В Україні розпочалася національна кампанія із формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці підрозділи складатимуться винятково із добровольців та вмотивованих патріотів України, котрі хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від ворога. Вони мають посилити українське військо під час майбутнього наступу. Відтак в Україні та, зокрема, у Подільській громаді стартувала національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора