Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧАС ПОВЕРТАТИ СВОЄ! У Подільській громаді стартувала національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу».

Дата: 06.02.2023 08:13
Кількість переглядів: 96

В Україні розпочалася національна кампанія із формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці підрозділи складатимуться винятково із добровольців та вмотивованих патріотів України, котрі хочуть Фото без описуякнайшвидше звільнити нашу землю від ворога. Вони мають посилити українське військо під час майбутнього наступу. Відтак в Україні та, зокрема, у Подільській громаді стартувала національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу».

Загалом, у рамках національної кампанії рекрутингу створюється вісім бригад:

🇺🇦«Сталевий кордон» (бригада Державної прикордонної служби України. У лавах підрозділу вже є герої, які захищали кордон, боронили Азовсталь та воювали на Бахмутському напрямку).

🇺🇦 «Червона калина» (до лав бригади вже увійшли герої, які брали участь у боях на Донеччині й Луганщині, обороняли Київ)

🇺🇦 «Лють» (бригада Національної поліції України)

🇺🇦 «Рубіж» (до лав бригади вже увійшли герої, які відстоювали Гостомельський аеропорт, Рубіжне на Луганщині)

🇺🇦 «Спартан» (потужна штурмова бригада, обороняла Харків)

🇺🇦 «Кара-Даг» (кара за Крим, братиме участь у звільненні АРК)

🇺🇦 «Буревій» (бригада утилізації російських військових)

🇺🇦 «Азов»(легендарний підрозділ, один із основних осередків оборони Маріуполя).

Формування добровольчих бригад вже розпочалося. Кістяк нових бригад складається із офіцерів та військовослужбовців, які мають величезний бойовий досвід та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту.

Завдяки нашим міжнародним партнерам, ми вже маємо чималий наступальний арсенал – і матимемо ще більший. Але жодна зброя не стріляє сама – потрібні професійні бійці, для яких визволення окупованих територій – це не просто слова, а мета, якої можна досягнути. Саме таким є нині українське військо. Саме такими будуть і новостворені бригади. Щоб записатись та отримати консультацію, доброволець має прийти у Центр надання адміністративних послуг Подільської міської ради. Також можна подати анкету онлайн, і тоді спеціалісти зв’яжуться з людиною та нададуть необхідну інформацію щодо прийому на службу.

Дізнатися більше про кожну з бригад та записатися онлайн можна на сайті storm.mvs.gov.ua.

Ми повернемо кожне окуповане українське місто – і в цьому буде немала заслуга тих, хто приєднається до новостворених бригад!

Слава Україні! Слава її Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора