Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УРОЧИСТИЙ ЗАХІД З НАГОДИ ДНЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 26.07.2024 13:25
Кількість переглядів: 63

Фото без описуВраховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоров’я та рятування людських життів, Президент України Володимир Зеленський видав Указ про щорічне відзначення Дня медичних працівників 27 липня.

Медик – це охоронець життя людини. І тому цю професію обирають виключно сміливі особистості. Приємно відзначити, що працівники всіх закладів охорони здоров’я нашої громади виявляли і виявляють високий професіоналізм, лікарську мудрість і ерудицію, людяність і доброту, дарують нашим жителям радість життя.

Напередодні професійного свята виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, спільно з радником міського голови Марією Мазур, привітали представників галузі охорони здоров’я громади – колективи КНП «Подільська міська лікарня», Подільського ЦПМСД та відокремленого підрозділу «Подільська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги».

На урочистому зібранні присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про загиблих медиків, тих, хто став Героями війни, рятуючи людей під обстрілами і віддаючи власне життя заради інших.

У вітальній промові Олег Богданович висловив усім медичним працівникам Подільщини свою повагу й вдячність за щоденну працю та докладені зусилля, від яких залежить здоров'я мешканців громади.

«Сьогодні, ви одні з тих, хто щоденною кропіткою працею забезпечує надійний тил в обороні нашої країни. Ви - справжні янголи-охоронці, які завжди готові прийти на допомогу будь-якій незнайомій людині, часто нехтуючи своїми проблемФото без описуами і ризикуючи власним здоров’ям та життям. Саме ви, шановні лікарі, медичні сестри, фельдшери та лаборанти, рятуєте життя, лікуєте поранених безпосередньо на полі бою та в лікувальних закладах нашої громади – це надзвичайно відповідальна і важлива праця. Нехай ті добрі справи, які ви робите, повертаються до вас сторицею.» - зазначив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Привітали янголів у білих халатах начальник Подільської РВА

Михайло Лазаренко та голова Подільської районної ради Микола Соколов.

Долучилися до поздоровлень і керівники медичних установ.

Фото без описуЗа особистий вагомий внесок в забезпечення розвитку та стабільного функціювання сфери охорони здоровʼя, багаторічну плідну працю грамотами і подяками різних рівнів привітали та нагородили кращих медпрацівників громади виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко та голова Подільської районної ради Микола Соколов.

Керівники побажали медичним працівникам миру та злагоди, невичерпної енергії й творчого потенціалу, віри та впевненості в успіхах своєї праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора