Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 22.07.2024 13:39
Кількість переглядів: 44

Фото без описуСьогодні, 22 липня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу апаратну нараду, у ході якої заступники, керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств обговорили першочергові завдання на поточний тиждень.

ГОЛОВНІ ПИТАННЯ:

Робота житлово- комунального господарства:

🔸Всі підприємства готуються до осінньо-зимового періоду. Так, КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує планові ремонтні роботи на міських котельнях, паралельно з цим, триває заміна магістралей теплопостачання по мікрорайонах Подільська.

🔸КВЕП «Подільськводоканал» працює у штатному режимі.

🔸Працівниками КНП МОК «Чиста громада» виконується щоденне прибирання вулиць, площ, паркових зон тощо. Окрім цього, комунальники виконують роботи з покосу трави у всіх районах міста. Роботи з благоустрою тривають і у с. Липецьке.

🔸ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у штатному режимі. Проводиться ремонт під’їздів та покрівель багатоповерхівок. Проводиться прибирання та скошування трави на закріплених територіях.

Соціальна сфера:

🔸У закладах освіти продовжуються поточні ремонтні роботи. Подільський молодіжний центр «Loft» та Молодіжна рада проводить заходи згідно плану.

🔸До Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я протягом минулого тижня звернулося 200 осіб з різних питань, яким були надані кваліфіковані консультації.

Центр надання адміністративних послуг працює у штатному режимі. Громадянам надається увесь спектр адміністративних послуг.

🔸Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Лікарями первинки здійснено виїзний прийом пацієнтів у с. Липецьке.

🔸Управління економічного розвитку та інвестицій:

громадський транспорт загального користування працює згідно графіку роботи. Продовжуються і спільні рейдові перевірки із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади Департаменту ЖКГ щодо заборони торгівлі у невстановлених місцях.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора