Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про подовження строку прийому заяв.

Дата: 11.06.2024 13:58
Кількість переглядів: 73

Фото без опису  Виконавчий комітет Подільської міської ради  продовжує формування Координаційної ради ветеранів Подільської міської територіальної громади. Координаційна рада є консультативно-дорадчим органом при Виконавчому комітеті Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

      Основними завданнями  Координаційної ради є:

- формування позитивного ставлення населення до  ветеранів;

- участь у реалізації державної політики щодо патріотичного виховання  молоді та сприяння участі підростаючого покоління у тематичних заходах;

- виявлення проблем ветеранів та їх обговорення з метою розроблення заходів щодо їх вирішення, проведення аналізу проблемних питань, перед якими постають ветерани, здійснення їх узагальнення та подання виконавчим органам ради пропозицій щодо визначення шляхів, механізму та способу їх вирішення;

- координація взаємодії між органами влади, підприємствами, установами, волонтерськими та іншими громадськими організаціями з метою вирішення питань надання допомоги ветеранам;

- співпраця з громадськими організаціями, органами державної влади, органами місцевого самоврядування у розробці, обговоренні та реалізації проєктів згідно із завданнями Координаційної ради.

       Склад Координаційної ради утворюється у кількості не більше 15 осіб. Чисельність ветеранів, волонтерів,  представників громадських спілок, асоціацій та організацій становить не менше ніж 50 відсотків кількісного складу членів ради.

        Увійти до Координаційної ради можуть ветерани, які є військовослужбовці, Захисники і Захисниці України, учасники бойових дій, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які брали безпосередньо участь у забезпеченні проведення АТО/ООС, заходах необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України волонтери, представники громадських спілок, асоціацій та організацій, представниками органів місцевого самоврядування, інших державних органів, підприємств, установ, волонтери, які беруть участь у її роботі на громадських засадах.

      До складу Координаційної ради входять особи, яким виповнилось 18 років, місцем реєстрації яких є Подільська міська територіальна громада.

   До складу Координаційної ради входять по одному представнику від громадських об’єднань та благодійних організацій, діяльність яких спрямована на забезпечення та захист прав ветеранів Подільської   міської територіальної громади.

       Основними критеріями відбору кандидатів у члени Координаційної ради є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, наявність особистих досягнень або реалізованих проєктів у сфері захисту ветеранів, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію завдань ради.

      Відбір членів Координаційної ради здійснюється на підставі поданих до Виконавчого комітету документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

- заяви у довільній формі, в якій зазначається про готовність працювати або клопотання від громадських чи волонтерських організацій;

- документа, що посвідчує особу та засвідчує статус( у разі наявності).

      Склад Координаційної ради формується до 20.06.2024 року включно.

      Пропозиції щодо складу Координаційної ради просимо подавати в паперовому чи електронному вигляді  за адресою: проспект Шевченка, 2, м. Подільськ, Одеська область, 66300, Е-mail: gor@podilsk.odessa.gov.ua з позначкою «Кандидатура до складу Координаційної ради ветеранів» та вказати свій номер телефону, адресу електронної пошти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора