Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати дослідження «Техніки підтримки себе у молоді», яке нещодавно провели UNICEF в Україні, U-Report Ukraine та Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?».

Дата: 30.05.2024 14:40
Кількість переглядів: 68

Фото без опису36,6% молодих українців знають певні техніки для психологічної самодопомоги, а 34,4% використовують їх. Серед найпопулярніших — прослуховування музики, розмови з друзями, перегляд фільмів чи серіалів, та фізичні вправи.

Це результати дослідження «Техніки підтримки себе у молоді», яке нещодавно провели UNICEF в Україні, U-Report Ukraine та Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», ініційована першою леді України Оленою Зеленською.

 Позитивні твердження як інструмент самодопомоги використовує 19,4% опитаних. Jerry Heil, українська учасниця Євробачення-2024, UNICEF, та “Ти як?” створили пісню-афірмацію «Believe Me», щоб популяризувати техніку підтримки себе.

Як відреагували на неї молоді українці? І як ще вони допомагають собі та близьким у скрутні часи? Глобальна платформа Саміту перших леді та джентльменів продовжує висвітлювати події та ініціативи в рамках місяця обізнаності про ментальне здоров’я. Тож дивіться у нашому відео.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора