Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЕЗПЕКА ПРАЦІ-ПРАВО ТА ОБОВ’ЯЗОК КОЖНОГО

Дата: 08.05.2024 14:05
Кількість переглядів: 103

Керівникам підприємств, установ, організацій !

 

10 травня 2024 р о 10.00 годині за ініціативою Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації відбудеться онлайн-семінар на тему: «БЕЗПЕКА ПРАЦІ-ПРАВО ТА ОБОВ’ЯЗОК КОЖНОГО».

Захід передбачає отримання та удосконалення теоретичних знань стосовно нормативно-правових актів з питань охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки, змін до процедури розслідування та обліку нещасних випадків на виробництві під час воєнного стану, державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю у період дії воєнного стану, порядку отримання ліцензії на право зберігання пального та проведення атестації робочих місць за умовами праці.

Виступи на актуальні теми розкриватимуть представники Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин, Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області, Головного управління ДСНС України в Одеській області, Головного управління ДПС України в Одеській області та спеціалісти ДПТНЗ «Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості». Онлайн-семінар буде проведено за допомогою програмного забезпечення ZOOM.

 

Враховуючи значення актуальних питань з охорони праці запрошуємо Вас прийняти участь в онлайн-семінарі безкоштовно.

Всі учасники отримають матеріали з онлайн - семінару та відповідні сертифікати.

 

Заявки щодо участі у онлайн-семінарі просимо надсилати до 08 травня 2024 року на бланку підприємства за формою, що додається, на e-mail: profcentr.odessa@gmail.com або Telegram, Viber

    099-118-42-40 ; 067-421-17-85

Телефони для довідок з питань реєстрації та проведення онлайн-семінару: 099-118-42-40 ; 067-421-17-85.

 

 Заявка на участь у онлайн-семінарі на тему:

«БЕЗПЕКА ПРАЦІ-ПРАВО ТА ОБОВ’ЯЗОК КОЖНОГО»

 

Прізвище, ім`я та по батькові

Місце роботи

Посада

E-mail

Мобільний номер

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора