Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Передача озброєння для 11 батальйону «Київська Русь»

Дата: 02.05.2024 17:35
Кількість переглядів: 38

Фото без описуВійна згуртувала націю. Кожен українець на своєму місці: на фронті й в тилу самовіддано працює задля нашої Перемоги. Сьогодні,  напередодні 10-ї річниці  створення 11 батальйону «Київська Русь»,   відбулася передача двох дронів, двох квадрокоптерів DJI Mavic 3Pro Fly More Comdo (DJIRC), гармати Анті Дрон TX-XQ 08 каналів на потреби військовослужбовців  цієї частини.  

Дане озброєння вдалося придбати спільними зусиллями працівників Виконавчого комітету та структурних підрозділів Подільської міської ради, комунальних підприємств, освітян, медиків Подільської міської лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги, а також до збору долучилися небайдужі приватні підприємці Подільської міської територіальної громади. 

«Наш головний обов‘язок тут, у тилу, всіляко допомагати та підтримувати наших  Захисників та Захисниць. Щиро дякую кожному за внесок у нашу спільну Перемогу!»- зазначив Олег Албанський, виконуючий повноваження Подільського міського голови.

Окрім цього, наші невтомні волонтери – представниці ВР «Шалені голки» передали військовим маскувальні сітки, медичні рюкзаки, «кікімори» та маскувальні костюми.  

Подарунки до Захисників та Захисниці надійдуть вчасно, а саме – у день створення 11 батальйону «Київська Русь». Сподіваємося, що це озброєння допоможе їм ще дужче бити ворога на усіх ділянках фронту та наближати таку омріяну для усієї української нації Перемогу. 

Разом до Перемоги!
Слава Україні!
Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора