Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОБИТИ ДОБРО – ПРОСТО

Дата: 02.05.2024 11:18
Кількість переглядів: 58

Фото без описуЗа доброю традиціє, у рамках міського проєкту «Тиждень добрих справ» та напередодні великого християнського свята – Великодня, приватні підприємці Подільської міської територіальної громади, а також деякі трудові колективи долучилися до благодійної акції. Головна мета заходу – підтримати соціально-незахищені категорії населення, що вкрай важливо у наш складний час.

Спільними зусиллями вдалося забезпечити продуктовими наборами, а також засобами індивідуальної гігієни 70 родин (мешканців Подільська та Липецького старостату). Це родини, які виховують дітей та осіб з інвалідністю й сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах й внутрішньо переміщені особи.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до благодійної акції -

Лідія Асаула, Олександр Пташенчук, Олександр та Аліна Годненко, Наталя та Олександр Коваль, Ірина Волошина, депутат Подільської міської ради Тарас Левченко, аптека «Гіпократ», ТД «Імперія Холоду» та мережа магазинів «Імперіал», ТМ «Копійка», Гончаренко центр, ППО ВП «Локомотивне депо Подільськ» та начальник управління культури і туризму Анна Вишневська.

Продовжуємо добру Великою традицію, даруючи тепло тим, хто цього потребує.

Працюємо, наближаючи перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора