Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільській міській територіальній громаді знову скорботний день

Дата: 29.04.2024 14:30
Кількість переглядів: 111

Фото без описуУ Подільській міській територіальній громаді знову скорботний день. Сьогодні, 29 квітня, в останню путь провели ще одного Героя - Олександра Олександровича Вибранського. 
Громада зустріла траурний кортеж із тілом полеглого "живим коридором", на колінах та зі скорботою на очах. Люди схиляли голови і встеляли останній шлях нашого земляка квітами. Захисник, якому тепер назавжди 40 років, загинув 20 квітня 2024 року в ході виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами.
Попрощатися з Героєм прийшли рідні, друзі, бойові побратими, керівний склад Подільської міської ради, Подільської районної ради та Подільської РВА, небайдужі жителі міста, духовенство.
Заупокійну церемонію очолив настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.
На кладовищі воїна в останню путь провели за військовими канонами – під автоматний залп салюту і звуки Державного Гімну України. 
Підла смерть, яку сіє на рідній землі московська орда, забрала повного сил, любові, життя чоловіка, якого чекало попереду світле майбутнє. Наш обов’язок - зберегти пам’ять про відважного Героя.

Низько схиляємо голови у скорботі за нашим полеглим Захисником! Усією громадою співчуваємо, сумуємо разом з родиною та близькими.

Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім’я в історію України та оберігають її з небес.
Слава Україні! 
Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора