Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 26.04.2024 10:44
Кількість переглядів: 76

Фото без опису«В єдності – сила ! В силі - перемога!» - цьогорічне гасло гри «Сокіл» («Джура»).

З метою виховання у молодого покоління українців відданості Батьківщині та українському народу, готовності обороняти рідну землю, бути фізично розвиненими та духовно багатими, знати та шанувати свою історію, уже традиційно, навесні, проводиться Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»).

23 квітня урочисто розпочався І етап гри, в якому взяли участь всі заклади освіти Подільської міської територіальної громади. Гра розпочалась творчим конкурсом «Ватра» на тему «Слава Героям!», під час якого команди закладів освіти представляли свій рій за допомогою акторського мистецтва, пісень, танців, виступів з елементами бойових мистецтв. Наступним конкурсом став «Відун», де учасники перевіряли свої знання з історії України доби козаччини, українських формувань різних епох та сучасних Збройних Сил України. Заключним конкурсом був «Рятівник», у ході якого перевіряли рівень теоретичних і практичних знань з медицини.

Тож, військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») триває, попереду на юних захисників Батьківщини чекає багато цікавих конкурсів та завдань. Далі буде!

За інформацією Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора