Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумкова конференція проєкту "Суспільство корисних громадян"

Дата: 25.04.2024 17:01
Кількість переглядів: 44

Фото без описуВ Молодіжному центрі Подільської міської територіальної громади  відбулася підсумкова конференція проєкту "Суспільство корисних громадян". Основна мета проєкту – організація заходів для розвитку та реалізації особистого потенціалу молоді, облаштування простору молодіжного центру для коворкінгу. Завдання проєкту:                                                   

Розробка та проведення освітніх воркшопів та тренінгів у різних сферах, таких як ділова мова, презентаційні навички, юридичний консалтинг та психологічна підтримка.

Організація зустрічей з представниками місцевого бізнесу для створення платформи обміну досвідом та можливостей кар'єрного зростання.

Координація екскурсій до благодійних фондів для ознайомлення з соціальними ініціативами та можливістю волонтерства.

Розробка та впровадження програми коворкінгу, що сприяє розвитку та втіленню ідей та проектів молоді.

Організація мережевих заходів для створення платформи обміну досвідом та співпраці між учасниками проекту.

Під час заходів акцентувалася увага присутніх і на впровадженні  програми коворкінгу, що сприяє розвитку й втіленню ідей та молодіжних проєктів. В підсумковому заході  взяла участь радник Подільського міського голови Марія Мазур, яка привітала учасників заходу, подякувала за їхню активність, сміливість та  креативність, активну громадянську активність.                                                                                                          Проєкт "Суспільство корисних громадян" організації  ГО "Молодь Подільська", Подільського молодіжного центру "Loft" виконується у рамках грантової програми "ТРИМАЙ", що впроваджується  Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки Німецького банку розвитку KfW



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора