Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн-нарада щодо обговорення проєкту Закону “Про основні засади ветеранської політики в Україні.

Дата: 24.04.2024 16:04
Кількість переглядів: 44

Фото без описуСьогодні, 24 квітня, заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік, спільно з радниками Подільського міського голови Марією Мазур та Леонідом Кисельовим, головою ГО «Організація ветеранів Подільської міської територіальної громади» Степаном Бацурою, взяли участь в онлайн-нараді щодо обговорення проєкту Закону “Про основні засади ветеранської політики в Україні. Даний захід проводився за ініціативи Міністерства у справах ветеранів України.

Довідково: цей Закон визначає основні засади, мету та принципи ветеранської політики в Україні, правовий статус ветеранів війни, членів їхніх сімей, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць, встановлює підтримку, яка надається зазначеним категоріям осіб з метою забезпечення їх гідного життя, шани та поваги до них в суспільстві; визначає правовідносини, що виникають при переході від військової служби до цивільного життя, та учасників системи переходу від військової служби до цивільного життя.

Ключові теми, які обговорювалися під час засідання стосувалися державної підтримки та гарантій у сфері ветеранської політики  та повноважень органів державної влади й місцевого самоврядування у формуванні та  реалізації ветеранської політики.

Онлайн-нарад видалася продуктивною. Під час конструктивних діалогів між організаторами заходу та представниками ОМС обговорені шляхи врегулювання тих чи інших важливих питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора