Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ДЖЕРЕЛО НАДІЇ» ОБ’ЄДНУЄ ЛЮДЕЙ

Дата: 22.04.2024 08:39
Кількість переглядів: 42

Фото без опису«ДЖЕРЕЛО НАДІЇ» ОБ’ЄДНУЄ ЛЮДЕЙ!

У Подільську відбувся XIII обласний багатожанровий фестиваль-конкурс для людей з обмеженими можливостями «Джерело надії-2024», в якому взяли участь творчі особистості та колективи з Одеської та Черкаської областей. Він проводиться щорік у рамках загальноміського проєкту «Тиждень добрих справ», а реалізується міською владою за сприянням Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об‘єктів культурної спадщини Одеської ОДА та Подільської РДА.

Для того, аби підтримати конкурсантів на творчий захід завітали заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та перший заступник голови Подільської РВА Оксана Лобода.

«Кожен з вас це приклад несхильної волі, що надихає багатьох на боротьбу за своє майбутнє, за право жити повно, насичено і відчувати себе невіддільною частиною сильної та незламної України. Користуючись нагодою, вкотре дякую нашим воїнам за щоденні подвиги на фронті, за можливість творити й працювати на своїй землі,» - під час урочистої промови зауважила заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна

Сьогодні зі сцени міського Будинку культури лунали ліричні українські пісні, веселі та жартівливі гуморески й патріотичні вірші. Виступи артистів супроводжувалися гучними оплесками, а після кожного номеру лунали крики «браво». Українська народна пісня, танець та дивовижні рукотворні вироби полонили серця глядачів. Доки живе наша музика, доти живе і народ. Саме заради цього ми продовжуємо тримати й культурний фронт.

Варто зазначити, що цей багатожанровий фестиваль-конкурс проводиться також й в онлайн-форматі для учасників з різних куточків нашої України, котрі з тих чи інших причин не могли долучитися до офлайн-заходу.

Вже традиційно усіх конкурсантів було нагороджено Почесними дипломами, а також пам’ятними подарунками. Окрім цього, було відзначено представників громадських організацій, котрі своєю щоденною працею роблять наш світ кращим.

Після творчого заходу всіх присутніх частували смачним обідом.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до XIII обласного багатожанрового фестивалю-конкурсу для людей з обмеженими можливостями «Джерело надії-2024». Бажаємо вам натхнення і перемог на шляху до мрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора