Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВИЙ ЗВІТ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ

Дата: 19.04.2024 15:58
Кількість переглядів: 41

Фото без описуПротягом тижня з 15.04.2024 року по 19.04.2024 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:

🔹 Станом на 19.04.2024 року за даними Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради у Подільській міській громаді зареєстровано 1625 внутрішньопереміщених осіб. Протягом тижня з 15 по 19 квітня зареєструвалося 5 осіб (з них 3 дорослих, 2 дитини).

🔹 16 квітня 2024 року директор центру взяла участь у робочій зустрічі із представниками організації МОМ з питань ментального здоровья та психосоціальної підтримки.

🔹 16 квітня 2024 р., відбулася робоча зустріч, спрямована на налагодження співпраці між представниками Подільського міського центру соціальних служб та Подільського районного відділу №2 Філії Державної установи "Центр пробації" в Одеській області.

🔹 15-16 квітня 2024 року провідний спеціаліст Подільського міського центру соціальних служб Оксана Ткач брала участь у дводенному тренінгу з кейс-менеджменту у сфері захисту дітей. Тренінг був проведений спільно UNICEF Ukraine та Міжнародним комітетом порятунку (IRC).

🔹 17 квітня 2024 року 15 сімей ВПО, які знаходяться в складних життєвих обставинах, що вперше зареєструвались протягом березня-квітня 2024 року, отримали гуманітарну допомогу від Товариства Червоного Хреста, а саме засоби гігієни та транзитні набори.

🔹 17 квітня 2024 року 21 сім'я, що перебуває на обліку в Подільському міському центрі соціальних служб отримала підгузки та засоби гігієни.

🔹 17 квітня 2024 року директор центру прийняла участь у засіданні комісії з питань захисту справ дитини при виконавчому комітеті Подільської міської ради.

🔹 18 квітня 2024 року 30 сімей, з числа внутрішньо переміщених осіб і перебувають на обліку в Подільському міському центрі соціальних служб, отримали необхідну допомогу у вигляді підгузків та засобів гігієни.

🔹 18 квітня 2024 р. у Подільському міському центрі соціальних служб відбулося заняття з цивільного захисту для працівників центру. Під час заходу Валентин Курченко, керівник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Одеської області, надав учасникам інформацію про правила поведінки у разі надзвичайних ситуацій.

🔹 За сприяння центру в рамках «Тижня добрих справ» 16 дітей із сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах прийняли участь у майстер класі, що проводився спеціалістами управління культури.

🔹 19 квітня 2024 року 15 сімей, що перебувають на обліку в Подільському міському центрі соціальних служб отримали засоби гігієни.

🔹 Практичним психологом центру проводяться індивідуальні консультації згідно плану роботи з сім’єю.

🔹 Протягом тижня фахівцями центру відвідано 12 сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

🔹 Фахівцями центру здійснюються відвідування сімей відповідно до повідомлень від суб’єктів соціальної роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора