Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гуманітарна допомога від ГО «Десяте квітня»

Дата: 19.04.2024 14:29
Кількість переглядів: 88

Фото без описуЗ перших днів повномасштабного вторгнення рф на територію України до Подільської міської територіальної громади почала надходити гуманітарна допомога від ГО «Десяте квітня». Протягом двох років волонтери забезпечують усім необхідним не лише внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади, а й комунальні підприємства, заклади освіти та охорони здоров’я. Це вкотре доводить, що єднання людей у спільній меті та добрі справи, безсумнівно, важливо у такий складний час.
За сприянням представника ГО «Десяте квітня» Олександра Поліщука та голови Подільської районної ради Миколи Соколова КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради» отримав 56 гігієнічних наборів, до складу яких увійшли підгузки для дорослих та одноразові пелюшки. Вони вже розподілені за потребою між інвалідами І групи, відповідно до розробленої індивідуальної програми реабілітації. 


«В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Щиро дякуємо ГО «Десяте квітня» та Подільській районній раді за надану гуманітарну допомогу для мешканців нашої громади. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Разом ми – сила!»- зауважила заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора