Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

​​​​​​​16 квітня спільна комісія Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області з представники Держпродспоживслужби здійснили моніторинговий візит до гімназії їм. Дмитра Конокеєнка

Дата: 19.04.2024 11:10
Кількість переглядів: 93

Фото без опису16 квітня спільна комісія Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області з представники Держпродспоживслужби здійснили моніторинговий візит до гімназії їм. Дмитра Конокеєнка. В ході моніторингу присутні оглянули загальний санітарний стан харчоблоку, ознайомились з меню на день та супутньою документацією, також в ході візиту оглянуто устаткування класів навчального закладу.

За результатом моніторингу встановлено належний рівень організації освітнього процесу та харчування здобувачів освіти, надані відповідні рекомендації членами комісії та зокрема представниками Держпродспоживслужби. Якість харчування дітей у закладах освіти громади є одним з пріоритетних напрямків роботи громади, робота в цьому напрямку триває та знаходиться на постійному контролі. 

За інформацією управління освіти Подільської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора