Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань захисту прав дитини при Виконавчому комітеті Подільської міської ради

Дата: 18.04.2024 10:56
Кількість переглядів: 77

Фото без описуДнями під головуванням заступника Подільського міського голови Таїсії Скрипнік відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Виконавчому комітеті Подільської міської ради, в якому взяли участь радник міського голови Марія Мазур, керуюча справами Виконавчого комітету Олена Чуприна, начальник правового відділу юридичного управління Інна Селіфанова, директор Департаменту соціальної сімейної політики та охорони здоров’я Алла Перепелиця, начальник Служби у справах дітей Анастасія Єфімова, начальник Подільського міського центру соціальних служб Наталія Шалашна та начальник відділення ювенальної юстиції  Подільського РУП  ГУНП в Одеській області Катерина Негрецкул.

Члени комісії брали активну участь у обговоренні, висловлювали власні думки та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо.

Після розгляду питань було прийнято відповідні рішення згідно чинного законодавства та з метою захисту прав й інтересів дітей.

Окрім цього, заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік зазначила,  що захист прав дітей – це відповідальне завдання, яке покладене на працівників соціальної сфери. Особливе значення воно відіграє зараз, у період дії воєнного стану. Також акцентувала увагу членів комісії на тому, що кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора