Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна провела робочу зустріч із представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ)

Дата: 17.04.2024 08:03
Кількість переглядів: 89

Фото без описуЗаступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, спільно з директором Подільського міського центру соціальних служб Наталією Шалашною, директором Подільського міського соціального гуртожитка для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування Вікторією Цобенко та директором КП «Готельний комплекс «Поділля» Алімом Яроцьким, провели робочу зустріч із програмною менеджеркою МОМ з питань ментального здоров'я та психосоціальної підтримки Іреною Заддач, національним фахівцем МОМ з питань ПЗПСП Віталієм Бєловим та керівником команди ПЗПСП у м. Одеса Надією Церкуник.

Під час зустрічі обговорили ряд важливих питань, зокрема щодо надання психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам, сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також у разі потреби всім іншим мешканцям Подільської міської територіальної громади.

Також обговорили актуальні проєкти, які можуть бути реалізовані в громаді завдяки сприянню та всебічній підтримці Міжнародної організації з міграції (МОМ).

Делегацією була сформована оцінка потреб вище зазначених категорій населення. Вирішено, що з травня поточного року представники Міжнародної організації з міграції (МОМ) будуть надавати їм психологічну допомогу.

Зустріч пройшла в руслі конструктивного діалогу. Обидві сторони висловили пропозиції щодо поліпшення результативності взаємодії, прийняли узгоджені рішення та намітили плани на майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора