Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Активні парки- забіг Одещина!

Дата: 15.04.2024 13:42
Кількість переглядів: 63

Фото без опису14 квітня у Подільську відбувся забіг, реалізований в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Активні парки — локації здорової України. Такий захід організував Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з міською владою.

Під час урочистого відкриття в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський подякував бігунам та тим, хто займається скандинавською ходьбою за участь у змаганнях та побажав їм успіхів і гарного настрою.

Цього весняного дня випробувати свої сили вирішили 125 учасників. Вікова категорія становила від 3 до 73 років. Головна мета заходу – аби люди під час активного відпочинку відволікалися від буремних подій сьогодення, зменшували психоемоційне навантаження та покращували ментальне й фізичне здоров’я.

Варто наголосити, що неповнолітніх спортсменів супроводжували волонтери, а маршрути були розроблені з урахуванням правил безпеки дорожнього руху. За усім дійством пильно спостерігали поліцейські та медики, щоб у разі надзвичайної ситуації, миттєво прийти на допомогу. Основна локація заходу розташовувалася біля укриття, щоб в разі оголошення повітряної тривоги, учасники заходу могли негайно спуститися до захисної споруди.

Окрім цього, на спеціальних острівках усі охочі мали змогу втамувати спрагу та продовжити рух.

Наприкінці радник Подільського міського голови Марія Мазур подякували організаторам за змістовний відпочинок для молоді та дорослих.

Всі учасники, які подолали дистанцію, отримали пам’ятні медалі від організаторів, а також яскраві враження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора