Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік, спільно з начальником Служби у справах дітей Анастасією Єфімовою та головним спеціалістом Подільського міського центру соціальних служб Оксаною Ткач, взяли участь в заході, присвяченному відкрит

Дата: 15.04.2024 09:28
Кількість переглядів: 52

Фото без описуЗаступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік, спільно з начальником Служби у справах дітей Анастасією Єфімовою та головним спеціалістом Подільського міського центру соціальних служб Оксаною Ткач, взяли участь в заході, присвяченому відкриттю проєкту "Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату" в Одеській області. Подільська міська територіальна громада одна з 9 громад Одеської області, які на конкурсній основі відібрані для участі в проєкті.

Основним месседжем проєкту є сприяння розвитку в територіальних громадам послуг патронату над дитиною, покращення їх якості та забезпечення доступності для вразливих сімей з дітьми, як альтернативи інтернатним закладам.

Проєкт втілюється за допомоги Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ). Партнерством "Кожній дитині", Міністерством соціальної політики України, Коордигаційним центром із розвитку сімейного виховання та догляду дітей, Національною сервісною службою України.

Під час зустрічі американськими партнерами була виділена Подільська територіальна громада. Тож незабаром чекаємо їх з робочим візитом на Подільщині задля подальшої співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора