Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергове онлайн-засідання 44-ї сесії Подільської міської ради І скликання. 

Дата: 10.04.2024 13:36
Кількість переглядів: 100

Фото без описуСьогодні, 10 квітня, під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось позачергове онлайн-засідання 44-ї сесії Подільської міської ради І скликання. 
Депутатський корпус розглянув 5 нагальних питань соціально-економічного характеру та ухвалив низку важливих рішень.

Перед початком роботи депутати та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв, які віддали своє життя заради незалежності та територіальної цілісності України. 

Так, депутати затвердили два проєкти рішень, що безпосередньо пов’язані між собою – технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності та створення еко-індустріального парку «Південний». Це важливі рішення, які сприятимуть забезпеченню економічного розвитку громади, активізації інвестиційної діяльності, залучення інвестицій в економіку громади, розвитку сучасної виробничої й ринкової інфраструктури та інше.

Також було прийняте рішення щодо фінансування будівництва укриття для ліцею №6 Подільської міської ради. Кошти на його спорудження в розмірі 14,5 млн грн будуть виділені з обласного бюджету, а решта – з міського. Прийняття цього рішення дозволить пришвидшити початок будівництва укриття для навчального закладу.

Проте деякі депутати від політичної фракції «Європейська Солідарність», а саме:  Бондаренко І. О., Янчевський О.І та Янчевська Н. М. відмовилися голосувати за проєкт рішення щодо виділення коштів на будівництво захисної споруди цивільного захисту для ліцею № 6 Подільської міської ради.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитись на офіційному сайті Подільської міської територіальної громади згодом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора