Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАЗАВЖДИ В СТРОЮ НЕБЕСНОГО ВІЙСЬКА: ВІКТОР КАМЕНЩИК ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ «НА ЩИТІ»

Дата: 07.04.2024 13:27
Кількість переглядів: 69

Фото без описуСкорботна новина знову чорним крилом торкнулася нашої Подільської громади. Вже два роки Україна втрачає кращих синів та дочок, які, ризикуючи власним життям, захищають кожного з нас від підступних атак російських окупантів.

На жаль, сьогодні, 7 квітня, Подільська громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі. Велике горе зібрало всіх людей, щоб провести в останню путь хороброго Захисника — Віктора Володимировича КАМЕНЩИКА.

Сумна звістка прилетіла із Донеччини. Там, під населеним пунктом Миколаївка, смертю хороброго загинув Віктор КАМЕНЩИК.

Відданий та професійний боєць, щирий патріот і просто добра та життєрадісна людина – саме таким Віктор назавжди залишиться у нашій пам’яті. «Рабів до раю не пускають!» -  під таким гаслом він мужньо тримав оборону.

Тепер вже його син – справжній козак продовжує справу батька. Гідно та з честю бореться за незалежність та територіальну цілісність України.

Висловити щирі співчуття та вклонитися пам’яті Захисника прийшли керівний склад Подільської міської ради, Куяльницької сільської ради, Подільської РВА та Подільської районної ради, друзі, бойові побратими та небайдужі мешканці громади.

Заупокійну церемонію очолив настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ м. Подільськ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

Громада пам'ятає та низько вклоняється перед всіма воїнами, життя яких обірвала війна. Довгоочікувана Перемога обов'язково буде, ми не зупинилися і не зупинимося, перш за все в пам'ять про всіх Героїв України, які на небесах.

Вічна і світла пам’ять Захиснику!

Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора