Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський взяв участь у спільній нараді голів територіальних громад Подільщини.

Дата: 07.04.2024 12:54
Кількість переглядів: 73

Фото без описуВиконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський взяв участь у спільній нараді голів територіальних громад Подільщини, яка відбулась під головуванням Подільської РВА Михайла Лазаренка.

Тема наради - порядок утворення та функціонування пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення добровільної та місцевої пожежної охорони на території Подільського району.

На нараді були присутні:

1. Олександр Кощовий - помічник начальника Головного управління з питань функціонування місцевої та добровільної пожежної охорони ГУ ДСНС України в Одеській області.

2. Михайло Тегза - головний інспектор відділу пожежної безпеки та профілактичної роботи управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в Одеській області, майор служби цивільного захисту.

3.Сергій Добрянський- начальник Подільського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, полковник служби цивільного захисту.

4.Юрій Унтілов - начальник 4 ДП РЗ ГУ ДСНС України в Одеській області, полковник служби цивільного захисту.

5.Вадим Твердохліб - фахівець з питань нормативно -правового регулювання Одеського регіонального офісу Проєкту «USAID Говерла».

Основна увага була приділена таким питанням:

- функціонування пожежно- рятувальних підрозділів для забезпечення добровільної та місцевої пожежної охорони на території Подільщини. Зазначено те, що як і раніше ліквідація переважної більшості пожеж здійснюється виключно пожежно - рятувальними підрозділами ДПО.

⁃ нормативно - правові вимоги законодавства та надання методичної допомоги щодо утворення та функціонування МПО.

Головами громад було прозвітовано щодо стану утворення та функціонування місцевої пожежної охорони.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора