Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання Ради голів квартальних комітетів Подільської міської територіальної громади

Дата: 03.04.2024 16:47
Кількість переглядів: 67

Фото без описуПід головуванням заступника Подільського міського голови Анатолія Корчового відбулося засідання Ради голів квартальних комітетів Подільської міської територіальної громади. У нараді взяли участь представники Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, КНП МОК «Чиста громада» та Подільського районного управління поліції та голови квартальних комітетів.

Основні питання, які розглядалися на засіданні:

організація та проведення місячника з благоустрою, Толоки та Дня довкілля на території Подільської міської територіальної громади;

реалізація конкурсу з визначення кращого квартального та будинкового комітетів щодо наведення санітарного стану та благоустрою на території громади в 2024 році.

Окрім цього, було акцентовано увагу присутніх на необхідності впровадження ефективного механізму налагодження комунікації з органами місцевого самоврядування, комунальними службами та правоохоронними органами, адже це  запорука розвитку і покращення якості життя мешканців громади.

Зустріч видалася продуктивною. Під час конструктивних діалогів між представниками влади та лідерами громадської думки намітилися конкретні плани на майбутнє. Робота триває.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора