Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 01.04.2024 15:27
Кількість переглядів: 71

Сьогодні, 1 квітня, виконФото без описууючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу апаратну нараду, у ході якої керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств визначили першочергові завдання на поточний тиждень та провели аналіз реалізації завдань, визначених на попередній робочій зустрічі.

➡️Сфера житлово-комунального господарства:

Комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі.

🔸У зв’язку з підвищенням середньодобової температури повітря більше 8°C впродовж трьох діб , цими вихідними у Подільській громаді завершився опалювальний сезон 2023-2024 років. Адміністрація КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» прозвітувала, що опалювальний сезон пройшов стабільно та без значних збоїв у роботі систем життєзабезпечення.

🔸Вже розпочався наступний етап – підготовка котелень і тепломереж до нового осіннє-зимового періоду 2024-2025 років. Наразі проводиться оцінка ситуації, аналіз стану обладнання і технічних можливостей для проведення необхідних заходів.

🔸Працівниками КВЕП «Подільськводоканал» ліквідовуються аварії, які виникли на мережах водопостачання та водовідведення.

🔸Колектив КНП МОК «Чиста громада» продовжує весняні роботи з благоустрою громади. Так, виконується щоденне прибирання вулиць, площ, паркві та скверів, вивозять тверді побутові відходи, розчищають лотки відовідведення та несанкціоновані сміттєзвалища у мікрорайонах міста. Також бригади комунального підприємства впорядковують зелені зони та квітники. Спільно із фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин проведені обстеження дитячих майданчиків.

➡️Соціальна сфера:

🔸Відсьогодні школярі повернулися до навчання після весняних канікул. Крім того, заклади освіти розпочали прийом дітей до перших класів.

🔸Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує прийом громадян та нарахування всіх видів державної допомоги. Також ведуться консультації для внутрішньо переміщених осіб, які звертаються до установи.

🔸Центр надання адміністративних послуг працює у штатному режимі.

🔸Заклади охорони здоров’я продовжують працювати у звичайному режимі. Лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги здійснили виїзний прийом пацієнтів у с. Олександрівка.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій:

🔸Громадський транспорт загального користування працює згідно графіків руху. Фахівцями Управління продовжується співпраця та налагодження комунікації з потенційними інвесторами та міжнародними партнерами.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів надано доручення в межах їх компетенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора