Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКА ГРОМАДА ЗНОВУ ОТРИМАЛА СТРАШНУ ЗВІСТКУ

Дата: 29.03.2024 11:25
Кількість переглядів: 37

Небесне військо поповниФото без описулося світлою душею Захисника, ще одного сина своєї держави, який самовіддано боровся за мирне життя в рідній Україні.

5 березня 2024 року жорстока війна обірвала життя нашого земляка ДМИТРА ВАЛЕРІЙОВИЧА БАБІНА. Він поліг смертю хоробрих під час бою з російським ворогом поблизу населеного пункту Терни, що на Донеччині.

Дмитро Бабін народився 25.01.1997 року в селі Бочманівка. Навчався в Бочманівській школі, потім здобув професію слюсаря в Подільському професійному ліцеї. Опісля деякий час працював у Локомотивному депо м. Подільськ.

У 2016 році пройшов строкову службу, а вже у 2019 році добровольцем вступив до лав ЗСУ, аби зупинити загарбника та відстояти свободу рідної землі.

Вже під час повномасштабного вторгення рф на територію нашої країни, Дмитро Валерійович брав участь у важких боях на Херсонщині, поблизу Соледару, Новотошківки, Бахмута та Лимана. Був нагороджений почесною медаллю «За оборону Бахмуту».

Він вірив у Перемогу України, він її наближав... Захисник вірою та правдою боровся з російським окупантом за нашу землю, за незалежність нашої держави, за життя та мирне майбутнє кожного українця, проте не вдалось зберегти своє.

Уся Подільська громада низько схиляє голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Про час та місце церемонії поховання Дмитра Бабіна буде повідомлено додатково.

Вічна пам’ять Герою!

Слава Україні!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора