Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Деклараційна кампанія 2024: на вебпорталі ДПС розміщено приклади заповнення податкової декларації

Дата: 27.03.2024 13:55
Кількість переглядів: 54

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року. Платник податків може обрати зручний для себе спосіб подачі податкової декларації про майновий стан і доходи:

- особисто або уповноваженою особою;

- поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України від 22.05.2003 № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» (із змінами) та від 05.10.2017 № 2155-VIII «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги» (із змінами).

Звертаємо увагу, що на вебпорталі ДПС, у банері «Деклараційна кампанія 2024» розміщено приклади заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, за посиланням: https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2024/prikladi-zapovnennya/

За несвоєчасне подання податкової декларації передбачена відповідальність відповідно до чинного законодавства. Відповідно до норм глави 11 Податкового кодексу України (із змінами), за порушення норм податкового законодавства передбачається фінансова та адміністративна відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора