Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 26.03.2024 15:32
Кількість переглядів: 50

Фото без описуСьогодні, 26 березня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу апаратну нараду, у ході якої заступники, керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств визначили першочергові завдання на поточний тиждень та провели аналіз реалізації завдань, визначених на попередній робочій зустрічі.

Житлово-комунальне господарство:

Комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі.

Працівники КНП МОК «Чиста громада» дбають про належний санітарний стан територій громади та регулярно їх упорядковують. Щодня проводиться прибирання вулиць, площ, парків та скверів, вивозиться сміття. Продовжують комунальники й активно працювати в різних районах міста. 

ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання.

КП «Подільський міський ринок» працює згідно режиму роботи.

Соціальна сфера:

В учнів ліцеїв і гімназій Подільської громади розпочалися весняні канікули. Заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичайному режимі.

Традиційно, медики Подільського ЦПМСД провели виїзні прийоми у селах громади. Зафіксований незначний ріст захворюваності на грип та ГРВІ.

Управління економічного розвитку та інвестицій:

Громадський транспорт загального користування працює згідно графіку. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях.

По завершенні апаратної наради очільником громади надано відповідні доручення за різними напрямками роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора