Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна провела робочу нараду з колективом Центру первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради.

Дата: 25.03.2024 15:44
Кількість переглядів: 58

Фото без описуДнями заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна провела робочу нараду з колективом Центру первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради. Головні теми, які обговорювалися, стосувалися підбиття підсумків за 2023 рік та реалізації певних планів та завдань у поточному році.

Так, під час наради, Любов Мемей, директор ЦПМСД, підвела підсумки роботи медзакладу за 2023 рік. Вона наголосила, що протягом минулого року за допомогою до сімейних лікарів звернулося 75000 пацієнтів. За звітний період лікарі первинної ланки уклали 31000 декларацій, з них 234 - з внутрішньо переміщеними особами. Окрім цього, фахівці ЦПМСД регулярно проводили виїзні прийому у селах громади.

Під медичним спостереженням перебувають й пільгові категорії населення: учасники бойових дій, інваліди війни, сім’ї загиблих, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС.

Підписано два пакети з Національною службою здоров’я України, а також основний договір «Про медичне обслуговування населення».

Успішно функціонує реінбурсація. Це механізм повної або часткової оплати лікарських засобів, що забезпечується урядовою програмою «Доступні ліки» за рахунок Державного бюджету України.

Окрім цього, цьогоріч Центр первинної медико-санітарної допомоги пройшов акредитацію, за результатами якої заклад охорони здоров’я отримав першу акредитаційну категорію, що дозволить на базі лікарні проводити стажування інтернів.

За результатами зустрічі вкотре було наголошено на необхідності покращення якості надання медичних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора