Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати Подільської міської територіальної громади

Дата: 21.03.2024 14:46
Кількість переглядів: 46

Фото без описуПід головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Олени Музичук відбулося чергове засідання комісії з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати Подільської міської територіальної громади. У складі комісії – представники Північного відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС в Одеській області, Управління економічного розвитку та інвестицій, відділу обслуговування громадян №13 управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду в Одеській області, відділу доходів фінансового управління.

Основні питання, які розглядалися під час засідання стосувалися:

  • нарахування суб’єктами господарювання заробітної плати працівникам нижче мінімального розміру у 3 кварталі 2023 року;
  • результатів інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо легалізації діяльності суб’єктів господарювання на території Подільської міської територіальної громади.

Окрім цього, члени комісії наголошували на дотриманні законодавства про працю. Звернули  увагу щодо необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати Єдиного соціального внеску, від якого залежить страховий стаж. 

 За результатом засідання комісії було прийняте рішення, яке спрямоване на вжиття заходів на недопущення виникнення заборгованості із виплати заробітної плати та сплати податків і зборів до бюджетів різних рівнів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора