Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів робочу нараду щодо облаштування автостанції у місті Подільськ

Дата: 20.03.2024 18:33
Кількість переглядів: 38

Фото без описуСьогодні, 20 березня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, спільно з першим заступником Подільського міського голови – начальником фінансового управління Оленою Музичук, начальником юридичного управління Тетяною Реньгач та начальником управління економічного розвитку та інвестицій Аллою Омельчук, провели робочу нараду з представниками ТОВ «ЮТІКЕТ ЮКРЕЙН». Дана приватна організація представляє собою мережу автостанцій в Одеській області.

Основним питанням було облаштування автостанції у місті Подільськ (на території колишнього автовокзалу) та створення необхідних умов для міжміських, міжобласних та міжрегіональних перевезень населення. Такі зміни – беззаперечний плюс не лише для мешканців нашої громади, а й для усієї Подільщини, адже у комфортних умовах можна буде очікувати необхідний рейс, придбати квитки чи переглянути розклад автобусів.

Представники ТОВ «ЮТІКЕТ ЮКРЕЙН» зацікавлені у співпраці з міською владою задля розвитку транспортної інфраструктури півночі Одещини. Наголошували, що вибрана локація є зручною як для пасажирів, так і для водіїв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора