Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергове пленарне засідання 42-ї сесії Подільської міської ради І скликання.

Дата: 20.03.2024 12:43
Кількість переглядів: 45

Фото без описуДнями відбулось позачергове пленарне засідання 42-ї сесії Подільської міської ради І скликання. Під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського депутатський корпус розглянув 2 питання порядку денного.

Перед початком роботи депутати та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв, які віддали своє життя заради незалежності та територіальної цілісності України. 

З блоком питань, які стосуються земельних відносин, доповідав заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий. Зокрема, депутатами прийнято рішення щодо укладання договору суперфіцію земельної ділянки. Це питання пов’язане з початком будівництва укриття для ліцею №2.

Другий проєкт рішення, запропонований для розгляду на сесії секретарем Подільської міської ради Олегом Албанським щодо безоплатного прийняття у комунальну власність Подільської міської територіальної громади нежитлової будівлі на території колишнього автовокзалу. Це є вкрай важливим як для мешканців нашої громади, так і для сусідніх громад. Дане рішення передбачає створення у місті автостанції для міжміських, міжобласних та міжрегіональних перевезень громадян. Протягом тривалого часу  саме це питання було на особливому контролі міської влади. На позачерговому пленарному засіданні остаточно поставлено крапку у його вирішенні. Облаштування автостанції - це, перш за все, комфорт для пасажирів та можливість покращити ефективність транспортної логістики.

Попередньо проєкти рішень були розглянуті та обговорені на засіданні профільної комісії й рекомендовані до затвердження.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитись на офіційному сайті Подільської міської територіальної громади згодом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора