Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 18.03.2024 16:16
Кількість переглядів: 70

Фото без описуПід головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада, на якій були присутні заступники, керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств.

ПРО ГОЛОВНЕ

  • Робота житлово-комунального господарства:

КВЕП «Подільськводоканал» та КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» працюють у штатному режимі. Працівниками КВЕП «Подільськводоканал» ліквідовано аварії на мережах водопостачання міста.

Працівники КНП МОК «Чиста громада» щоденно впорядковують громаду. Виконується прибирання вулиць, площ, паркових зон тощо, вивозиться сміття. Крім того, триває й розчистка лотків водовідведення.

Фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин проведено рейдові перевірки щодо дотримання правил благоустрою на території міста. За результатами порушникам видано 8 приписів.

ПП «Курінь» працює у штатному режимі. Виконується прибирання на закріплених територіях тощо.

  • Соціальна сфера:

Всі заклади освіти працюють у звичайному режимі. Через захворюваність дітей та педагогів на ГРВІ та грип, з 19 по 22 березня ліцеї №4 та №7 працюватимуть у дистанційній формі.

Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Лікарями первинної ланки здійснюються виїзні прийоми у села громади.

Працівники Центру надання адміністративних послуг надають консультації жителям громади щодо нарахування пільг та субсидій.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора