Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ПЕРЕДАЛА ДОПОМОГУ ДЛЯ ЗСУ

Дата: 17.03.2024 14:41
Кількість переглядів: 67

Фото без описуЗбройні Сили України – це міцне плече та потужний щит для усього українського народу. Наші мужні та незламні Захисники та Захисниці понад два роки стримують підступні атаки російських окупантів, щохвилини ризикуючи власним життям та здоров’ям. Тож, аби підтримати воїнів та подякувати їм за оборону Батьківщини, мешканці Подільської міської територіальної громади вкотре передали гуманітарну допомогу для Сил оборони. Наш донат - це щонайменше, що ми можемо зробити для всіх, хто героїчно виборює таку омріяну Перемогу.

До збору долучилися працівники Виконавчого комітету Подільської міської ради та її структурних підрозділів, комунальних підприємств, закладів культури, освіти та охорони здоровʼя, працівники Липецького старостату, небайдужі приватні підприємці та волонтерські рухи.

Варто наголосити, що у Подільську працювали одразу два пункти збору, куди усі охочі приносили продукти харчування (домашню випічку, солдатську кашу, страви швидкого приготування, солодощі, чай та каву) засоби особистої гігієни, ліки та теплі речі. Допомога була розподілена таким чином, аби направити вантаж одразу у два регіони – Схід та Південь, де наразі ведеться найзапекліша боротьба.

Гостинці з малої Батьківщини вже надійшли нашим військовим!

Щиро дякуємо усім, хто не припиняє допомагати армії. Об’єднавши зусилля, ми зможемо наблизити Перемогу!

Слава Україні!

Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора